Skip til hoved indholdet

Når du flytter ind, vil vi sammen med dig gennemgå din nye bolig for fejl og mangler.

Indflyttersyn og mangelliste

 

Inden du flytter ind skal du kontakte afdelingens ejendomsfunktionær for aftale om tidspunkt for indflytningssyn og nøgleudlevering. 

Ved indflytningssynet gennemgår du og ejendomsfunktionæren boligen for at se om der umiddelbart kan konstateres nogen fejl og mangler. 

Ved udlevering af nøgler vil du også modtage en fejl- og mangelliste, som du skal returnere senest 14 dage efter din indflytning. Dette er vigtigt, for at undgå, at hæfte for eventuelle yderligere fejl og mangler som du måtte finde i boligen.

Efterfølgende vil du få indflytningsrapporten og din fejl- og mangelliste retur med besked om hvilke fejl og mangler vi kan udbedre med det samme og hvilke vi blot noterer på sagen, så du ikke senere vil komme til at hæfte for disse.

 

Din bolig vil altid fremtræde som nyistandsat men det er en genbrugsbolig og ikke en ny bolig. Derfor kan noget af interiøret godt have tegn på slid og ælde.

 

Der kan godt være fejl- og mangler, som ikke vil blive udbedret. Men vi gemmer både fejl- og mangellisten samt indflytningsrapporten så du, ved din fraflytning, ikke kommer til at hæfte for det som der er noteret. Det er en god ide, at du også selv gemmer rapporten og listen.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail